English (United Kingdom)Español (spanish formal Internacional)Galego (Galician)
  • Mejuto - Termodinámica Automática
  • Mejuto - Termodinámica Automática
  • Mejuto - Termodinámica Automática
  • Mejuto - Termodinámica Automática
  • Mejuto - Termodinámica Automática
  • Mejuto - Termodinámica Automática
  • Mejuto - Termodinámica Automática
  • Mejuto - Termodinámica Automática
  • Mejuto - Termodinámica Automática
Home Sectores de traballo Sector Lácteo
Sector Lácteo Imprimir
O leite, tanto cru como transformado, é un alimento moi completo e nutritivo. Pero debido ás súas características é tamén un substrato ideal para o desenvolvemento de microorganismos que poden convertelo nun medio de transmisión de axentes patóxenos. Desde sempre a conservación deste alimento tan básico foi unha prioridade. En Mejuto esforzámosnos por investigar e desenvolver métodos de conservación que garantan un consumo seguro:
  • Túneles de enfriamento.
  • Cámaras de almacenamento.
  • Cámaras de conservación.
  • Cámaras de secado.
  • Sistemas de salado para queixos.
  • Fabricación e almacenamento de xeo.
  • Distribución de auga xeada.

Algúns dos nosos clientes neste sector son:

  • Clesa
  • Liasa
  • Lácteos da Limia
  • Terras de Melide
  • Quesos Angulo
  • Queserías Entrepinares
  • Celega